A to kawałsuki jest a nie yz-ta? Rzuciłem oko na silnik i jakoś mnie zmyliło. Bo z tym sprzętem nie miałem w ogóle styczności.
Ładna
Raz tylko miałem okazję CRF 450 (krosiakiem - nie X-em) przejechać się i po chwili uciekałem na swojego :lol: . Cross a enduro to zupełnie inne motocykle - zależy co kto lubi.
Czy automatyczna skrzynia biegów w motocyklu to dobre rozwiązanie? Pytam bo rok temu wyłożyłem się na KTMie i połamałem lewy piszczel. Mam jeszcze problemy z nogą i zmiana biegów będzie zapewne trochę uciążliwa. Myślę o czymś takim:
Może niedługo będe sprzedawał Yamahę XV 535 DX Virago. Rocznik 2001 lub 2002 w tej chwili nie pamiętam. Pierwszy właściciel, przejechane 7 może 8 tyś km od nowości. Założone nowe opony Metzeler (Marka należąca do Pirelli). Wiecie co się wiąże z Virago... nisko siodło i napęd bezobsługowym wałem.
Dzisiaj zrobiłem zakup Vespa LX 50cm. Kosztowała mnie prawie nic tylko nałożona łopata do bagażnika. Będzie zabawa na zimowe wieczory w garage. A na wiosnę wyjedzie zrobiona na styl dzieci kwiaty i wręczona mojej kobietce. Musi zacząć od jakiegoś malucha bo do mojej shadowki zaczęła się przymierzać :diabelski_usmiech
Panowie noszę się z zamiarem zakupu Yamahy XJ6 Diversion w wersji z owiewką.
Celuję w roczniki 2009-2012. Czy ktoś z Was miał styczność z tym moto? Może w tej klasie jest coś innego wartego uwagi?
Komentarz